Stella a beszélő kutya

A történelem során volt már sok különleges képességgel felruházott állat, amelyek aztán trükknek bizonyultak, azonban itt nem erről van szó!

 

kepernyofoto_2020-07-27_14_28_39.png

Christina Hunger alapvetően változtatja meg az eddigi kapcsolatot a kutyáinkkal. Az Amerikában élő hölgy nem kutyakiképző viszont szakértő a kommunikáció és beszéd fejlesztésében, tanításában. Arra gondolt, hogy beszéd tanításhoz használt gombokat esetleg megmutathatná a kutyájának, Stellának.

Hogy mi lett belőle? 

Az első kutya Stella, aki a gombok segítségével szavakat használva kommunikál, kifejezi az igényeit és gondolatait!

A videóban Stella azt mondja:  "Go Jake mad." "Menj Jake Mérges" Ami történt: Jake Christina férje elutazott a városból azon a hétvégén és ennek Stella nagyon nem örült! Christina azt írja, mielőtt telefont ragadott volna Stella ismételte a "bye Jake bye Jake" "viszlát Jake viszlát Jake" gombokat.

 

Bármelyik kutya meg tudja tanulni! Bárki megtaníthatja a kutyáját beszélni!

Már nem csak 1-1 szót használ, hanem majdnem mondatokat is alkot! “Stella want love you play outside.”  "Stella akar szeretlek játék kint! 

 

Régóta követem Stella fejlődését és igazán fantasztikusnak tartom! Végre megtaláltam hozzá a gombokat és úton vannak!

Alig várom, hogy elkezdjem, addig is jön a következő poszt az alapokról és hogy hogyan is kell hozzákezdeni!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakarithemini.blog.hu/api/trackback/id/tr9116079696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jakari a miniló

Tanulj a minilovakról, kutyákról, terápiáról és barátságról. Itt olvashatsz kitalált és valós történeteket, véleményt, amelyekben hasznosítható tudást találsz.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása